La meva experiència en la teràpia que vaig fer a la consulta, va ser totalment satisfactòria i gratificant. Vaig poder superar amb èxit la por a parlar en públic i les inseguretats que ens arrosseguen sense saber-ho a patir-la, entenent d’ on venien i perquè estaven produïdes. Va ser una descoberta a un jo amagat i que en ocasions em feia intentar passa desapercebuda, per la por a exposar-me. Seguint els consells de la Dra. Carla Borràs, continuo treballant dia a dia, per no amargar-me darrera de ningú, cedint la meva quota de protagonisme en allò que faig a un tercer i assumint per tant que els mèrits, així com els fracassos, són exclusius de cadascun de nosaltres. Moltes gràcies per tot!!!
Mercè
Vaig arribar totalment bloquejada mental i emocionalment a en Sergi. Després d'unes quantes senions i de forma molt natural hem anat desfent aquests bloquejos i entenent-los per que no tornin a succeir. La meva valoració es totalment positiva.
Davi
Haver-me possat a les mans de Borràs Psicologia m'ha canviat la vida. Totalment. Vaig venir perquè em sentia trista, frustrada, enfadada amb mi mateixa per ser com sóc i culpable per sentir-me així. La Carla m’ha escoltat, m’he sentit acompanyada i guiada en aquesta experiència trencadora i dolorosa. M’ha ensenyat que hi ha una altre manera de veure i d’entendre el món. M’ha ajudat a dedicar-me un temps per a mi mateixa, per saber qui sóc i què vull. He posat els meus valors en quarantena i he pogut comprendre que puc equivocar-me, que puc canviar d’opinió, que puc demanar ajuda, que puc permetre’m moltes coses que jo mateixa no em permetia i que així tot pot ser més fàcil i més gratificant.  
Pilar
Cuando empecé este camino, hace ahora 10 meses, estaba absolutamente perdida. Había empezado a volar por los aires relaciones de amistad y familiares, entre ellas con una persona de la que era dependiente sentimentalmente (aunque yo no tenía ni idea): no expresaba lo que sentía, tragaba una y otra vez y acabababa explotando de la peor manera. Por otro lado, vivía una vida que me asfixiaba pero solo era capaz de quejarme y no hacía nada. Siempre estaba triste y desganada.   A día de hoy, me falta tiempo para todo lo que quiero hacer: me he aficionado al deporte, he empezado a estudiar para cambiar de profesión y estoy ampliando mi círculo de amistades. Gracias a ello, voy ganando seguridad y ya no dependo de nadie. Cada vez más, soy capaz de expresar mejor lo que pienso y siento y mis relaciones han mejorado. Por fin, los momentos felices ganan a los de bajón. Cuando echo la vista atrás, me siento orgullosa de todos los obstáculos que he superado y de la persona en que me estoy convirtiendo gracias a mi esfuerzo y al trabajo semanal con Sergi Borràs.
Ana
Hi ha moments de la vida que un mateix no pot sortir d'una determinada situació i es per aixó que la millor opció es recorrer a un professional. Quan jo m'hi vaig trobar una amiga va facilitar'me el telefon del Sergi, i haig de dir que em va ser d'una gran ajuda tal es que quan m'han preguntat no he dubtat en recomanar'lo.  
Georgina
Jo sempre dic que el Sergi no es un psicòleg qualsevol. Es un mag que fa màgia per convertir el malestar en bones vibracions. Sempre he trobat una persona propera que amb una sonrisa amable escoltava i després aconsellava molt acertadament. Les visites es converteixen en moments agradables amb un profesional així.  
Cristina
El meu pas per al Sergi va ser tot un revulsiu per mi. Hem va ajudar molt en uns moments dificils per a mi. Es un gran professional que té una visió molt simple de la vida. Sempre creu que les coses passen per algún motiu. Només cal saber el perqué i veure-hi el costat bó. En resum.. un gran profesional
Dani
Després de rebre una sacsejada inesperada, un procés de separació de la parella (i amb tres criaturespetites) i per recomanació d'amics i familiars, vaig decidir seguir un acompanyament psicològic. Lessessions no són agradables, toca afrontar-te a la realitat i exposar-te davant d'algú desconegut.  Afrontar-te a la realitat és difícil i a voltes dolorós, però si el professional que tens al davant et crea un ambientcòmode i afable, doncs mica en mica el que pot ser dolorós es va diluint. Vaig poder assistir a algunes sessions que em van servir per treballar aspectes com l'autoestima, l'odi, lavenjança, la ràbia, l'amor ... M'agradaria poder tornar de nou quan el dia a dia no m'engoleixi de feina. Tinc un bon record, Sergi. Moltes gràcies!
Judit
Sergi: recordo que arribava a les teves mans per un tema de manies compulsivos o diferents rituals que podien afectar la meva vida cotidiana. Ja venía d'un altre especialista que ja em va fer veure tots els tics, manies o diferents rituals que tenia endiferents situacions. Al arribar a les teves mans no et vas centrar tans en els manies sinó amb les causes del perquè les tenia. Treballant la meva personalitat, la meva professionalitat i la meva actitud em vas fer ser més realista i poder anar despedirme d'alguns rituals i pors que tenia. Vam poder treballar sentiments i assertivitat. Però sobre tot no perdre la meva essència com a persona.
Ivan
Visitar-me a Borràs Psicologia m'ha permès tornar a viure i no a sobreviure. El dia a dia de la societat actual fa que visquem la vida amb pressions, presses i neguits. La consulta amb el terapèuta et permet PARAR i alliberar-te. El més important, però, és que fent una terapia psicològica un mateix s'acaba coneixent i està clar que si un sap com és, pot arribar a saber què vol, què necessita i què li fa estar bé. Només així es pot viure tranquil i jo volia això, tranquil•litat.
Laia

Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSend message